راهنمای طلاق

وکیل طلاق

طلاق یکی از پدیده‌های اجتماعی در جامعه است که همه ما کم و بیش اطلاعاتی پیرامون آن داریم. طلاق نه تنها در کشور ما، بلکه در اغلب کشورهای دنیا رخ می‌دهد. شیوه طلاق گرفتن در قانون کشور ما بر اساس مسائل شرعی صورت می‌گیرد و بایستی تمامی آداب آن انجام شود.

طلاق یک روش قانونی برای آن که زن و شوهر از یکدیگر جدا شوند. البته راه‌های قانونی دیگری برای جدایی زوجین تعیین شده است که طلاق، رایج ترین آن است.

نوشته های مشابه

طلاق در قانون شامل طلاق رجعی و طلاق بائن است. در طلاق رجعی، شوهر حتی بعد از طلاق در مدت زمان مشخصی می‌تواند به همسر خود رجوع کند. در طلاق بائن، حق رجوع برای شوهر منع شده است.

بر حسب این که درخواست طلاق از طرف چه کسی ارائه می‌شود، طلاق به انواع مختلفی مانند طلاق توافقی، طلاق از طرف زوجه و طلاق از جانب زوج دسته بندی می‌گردد.

مراحل مشخص و ثابتی برای طلاق در نظر گرفته شده است که بدین معنا است که متقاضیان طلاق باید تمامی فرآیند ذکر شده را انجام دهند.

در روابط زوجیت، این موضوع مطرح می‌شود که حق طلاق با مرد است و در اغلب موارد این رویه اعمال می‌شود. در انواع طلاق‌هایی که زوجه وکالت در طلاق داشته یا این که زوجه دلایل موجه و قانونی برای طلاق دارد، دیگر جلب رضایت شوهر نیازی نیست و زن می‌تواند بدون آن که شوهر بابت طلاق رضایت داشته باشد، اقدام به طلاق گرفتن کند. طلاق توافقی که با رضایت دو طرف صورت گرفته، هم زن و هم مرد رضایت کاملی برای طلاق دارند.

طلاق چه به صورت دو طرفه و یا یک طرفه باشد، دارای مراحل مختلفی است و تا زمانی که تمامی مراحل ذکر شده در مورد طلاق اجرا نشود، امکان این که دادگاه حکم طلاق را صادر کند، وجود ندارد.

با توجه به این که پروسه طولانی برای طلاق عنوان شده است، به همین منظور برای آن که بتوانید بدون مشکل خاصی و در زمان کوتاهی از همسرتان طلاق بگیرید، لازم است تا با وکیل خوب و متخصص در این زمینه مشورت کنید.

وکیل طلاق علی رغم توانایی کافی در دعاوی طلاق، دارای سابقه قابل قبولی در رسیدگی به چنین پرونده‌هایی است و با این اوصاف به شما کمک می‌کند که بتوانید از راه قانونی برای طلاق اقدام نمایید.

وکیل طلاق به اختصاصا رسیدگی به دعاوی طلاق را در دستور کار خود قرار می‌دهد. برای آشنایی با توانایی و ویژگی‌های وکیل طلاق، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

وکیل طلاق کیست؟

پیش از آن که توضیح کاملی را در مورد وکیل طلاق ارائه دهیم، باید گفت که در نظام حقوقی ایران، وکلا این امکان را دارند که وکالت در انواع دعاوی قضایی را بر عهده بگیرند. در واقع وکلا در اغلب مواقع به شیوه عمومی وکالت می‌کنند و وکالت اختصاصی تنها برای برخی از وکلا است.

وکیلی که شیوه اختصاصی وکالت را انتخاب نموده و تنها در یک زمینه خاص حقوقی به وکالت می‌پردازد، می‌توان عنوان تخصصی وکیل را نیز برای او در نظر گرفت. حال با این اوصاف، وکیل طلاق به وکیلی گفته می‌شود که تنها رسیدگی به پرونده‌های طلاق را در دستور کار خود قرار می‌دهد.

طلاق به عنوان یکی از دعاوی خانواده به شمار می‌رود و وکلای دادگستری که تنها به پرونده‌های مرتبط با طلاق رسیدگی می‌کنند، می‌توان اصطلاح وکیل را برای چنین وکلایی در نظر گرفت.

وکلایی که به طور مثال به وکالت در دعاوی مهریه و یا نفقه و در کنار آن، وکالت در دعاوی کیفری را نیز انجام می‌دهند، نمی‌توان به آن‌ها وکیل طلاق گفت؛ زیرا چنین وکلایی پرونده‌های مختلفی را رسیدگی می‌کنند و وکالت تخصصی جز برنامه‌های آن‌ها نیست.

در واقع می‌توان گفت که وکیل طلاق، وکیلی است که به غیر از دعاوی طلاق، سایر پرونده‌ها را مورد وکالت قرار نمی‌دهند. وکیل طلاق تنها تمرکز آن‌ها در خصوص رسیدگی به دعاوی طلاق است و با توجه به این که رسیدگی تخصصی پیرامون دعاوی طلاق جز برنامه‌های اصلی آن‌ها است، می‌توان عنوان وکیل طلاق را نیز برای چنین وکلایی در نظر گرفت.

پرواضح است که بین وکیلی که به صورت تخصصی در انواع مشخصی از جمله طلاق وکالت می‌کند و با وکیلی که شیوه تخصصی در دستور کار آن‌ها نیست، تفاوت زیادی وجود دارد.

بنابراین وکیل طلاق، به وکیلی گفته می‌شود که تنها وکالت در این دعاوی یعنی طلاق را به شکل تخصصی انجام می‌دهد. در هر صورت انتخاب شما به منظور گرفتن وکیل در پرونده طلاق، حتما وکیل با سابقه و تخصصی باشد.

مراجعه به وکیل طلاق

اهمیت مراجعه به وکیل متخصص در دعاوی طلاق

انتخاب شیوه تخصصی وکالت یا وکالت غیر تخصصی، بسته به نظر و اختیار وکلای دادگستری دارد. نه تنها در دعاوی طلاق بلکه در هر حوزه حقوقی مراجعه به وکیل تخصصی اهمیت فراوان دارد و باعث می‌شود تا مشکلات موکلین به بهترین شکل ممکن حل و فصل شود.

وکیلی که متخصص در دعاوی طلاق است و با وکیلی که تخصصی کافی در امور طلاق ندارد، تفاوت زیادی است. پرونده‌هایی که مرتبط با دعاوی خانواده هستند، اصولا وکلای دادگستری در آن‌ها وکالت می‌کنند. اما در این بین هستند وکلایی که به صورت کاملا تخصصی به این قبیل دعاوی رسیدگی می‌نمایند.

در واقع وکلایی که به آن‌ها وکیل طلاق گفته می‌شود، به دلیل آن که سال‌های مشخصی تجربه وکالت در دعاوی طلاق را دارند، می‌توانند موکلین خود را در این زمینه راهنمایی مناسب‌تری کنند. وکیل تخصصی طلاق با وکیل غیر تخصصی طلاق از جهات مختلف مانند میزان توانایی در امر وکالت و عوامل دیگر دارای تفاوت است.

اگر قصد شما این است که از همسرتان در کوتاه ترین زمان ممکن طلاق بگیرید، حتما مراجعه به وکیل متخصص جز برنامه‌های اصلی شما باشد. این موضوع تنها در ارتباط با دعاوی طلاق مطرح نیست و سایر دعاوی حقوقی نیز مشمول این موضوع قرار می‌‎گیرند.

بنابراین می‌توان گفت که مراجعه به وکیل تخصصی دردعاوی طلاق، زمانی دارای اهمیت است که شما بخواهید بدون مشکل خاصی و بدون آن که موانعی در سر راه شما قرار گیرد، اقدام به طلاق گرفتن از همسر خود نیز نمایید.

با این اوصاف، استفاده از وکیل تخصصی برای رسیدگی به امور طلاق برای شما اگر قصد طلاق گرفتن دارید، دارای مزایا فراوانی است.

رسیدگی به انواع دعاوی طلاق توسط وکیل طلاق

در بخش‌های قبل با وکیل طلاق و اهمیت مراجعه به وکیل متخصص در امور طلاق پرداختیم. وکیل طلاق، به صورت اختصاصی وکالت در این دعاوی را انجام می‌دهد.

در واقع پرونده‌های طلاق جز مهارت و توانایی اصلی وکلای طلاق به شمار می‌رود. انواع دعاوی طلاق که از طرف وکیل طلاق به آن‌ها رسیدگی می‌شود، شامل طلاق توافقی، طلاق از طرف مرد و طلاق از طرف زوجه است.

البته در قانون، طلاق شامل طلاق رجعی و طلاق بائن است که به طور کلی وکلای طلاق، دعاوی مزبور را در رسیدگی‌های خود قرار می‌دهند. وکیل طلاق صرف نظر از این که می‌تواند وکالت در سایر دعاوی خانواده مانند مهریه و طلاق را نیز انجام دهد، اما بر حسب عوامل مختلفی، دعاوی طلاق جز مهارت اصلی چنین وکلایی محسوب می‌شود.

در این صورت اگر می‌خواهید به صورت توافقی از هم جدا شوید و یا این که یکی از طرفین تمایل به طلاق گرفتن دارد، حتما پیش از آن که اقدامی را در راستای طلاق انجام دهید، با وکیل خوب در این زمینه مشورت کنید.

از آن جهت که مراحل و فرآیند طولانی برای طلاق در قانون عنوان شده است و در کنار آن هم مراجع قضایی سختگیری‌های زیادی در مورد طلاق دارند، پیشنهاد می‌شود که در صورت داشتن شرایط به وکیل خوب مراجعه کنید.

در صورتی که قصد گرفتن طلاق به صورت توافقی و یا طلاق به شکل یک طرفه را دارید، با مراجعه به وکیل طلاق، دیگر نگران هیچ چیز نباشید و وکلای متخصص در این زمینه، توانایی را دارند که مطابق با خواسته شما وکالت در این دعاوی را بر عهده بگیرند.

در صورتی که با مراحل قانونی طلاق آشنایی ندارید، برای آن که با مشکلاتی در حین رسیدگی به پرونده طلاق، مواجه نشوید، ضروری است که مراجعه به وکیل و به نحوی انتخاب وکیل متخصص طلاق را در دستور کار خود قرار دهید.

وکیل طلاق و مهریه

وکیل طلاق از طرف زوجه

یکی از انوع طلاق، به صورت طلاق از طرف زوجه است. علی القاعده برای طلاق لازم است تا شوهر نیز رضایت کافی داشته باشد. در واقع تا زمانی که شوهر راضی به طلاق گرفتن نباشد، زوجه حق ارائه درخواست طلاق به دادگاه را ندارد.

البته این موضوع در تمامی حالات مطرح نمی‌شود و در مواردی نیز زوجه حتی برای طلاق گرفتن، لزومی برای آن که رضایت همسر خود را جلب کند را ندارد.

وکلای دادگستری که وکالت در پرونده‌های طلاق را بر عهده می‌گیرند، ممکن است موکل آن‌ها خانم باشد که قصد طلاق گرفتن از همسرشان را دارند. در این صورت بایستی از طرف زوجه برای درخواست طلاق اقدام کنند.

قانون راه‌های مختلفی برای طلاق گرفتن خانم‌های متاهل تعیین شده است که با کمک وکیل می‌توانید اقدامات لازم به منظور طلاق را انجام دهید.

در صورتی که دیگر نمی‌توانید با شوهر خود زندگی کنید و قصد طلاق دادن او را دارید، اما با شیوه قانونی آن آشنا نیستید، با مراجعه به وکیل مجرب و ماهر، به شما راهنمایی می‌شود که چطور این امکان را خواهید داشت که برای طلاق گرفتن اقدام نمایید.

در ابتدا باید به این موضوع اشاره شود که طلاق از طرف زوجه لازمه آن ارائه دلایل موجه و مطابق با شرایط قانونی است. به همین منظور در دادخواست‌هایی طلاق که خواهان، زوجه است، ضروری است که در ستون دلایل و ضمائم به دلیل اصلی طلاق اشاره شود.

مراجع قضایی حساسیت خاصی نسبت به این که خواهان در این نوع طلاق چه دلایلی را عنوان کرده است، دارند. موارد زیر در واقع شرایط قانونی هستند که زوجه با استناد به آن‌ها می‌تواند برای طلاق، اقدام کند:

  1. وکالت در طلاق
  2. عسر و حرج
  3. عدم پرداخت نفقه
  4. غیبت شوهر بیش از 4 سال

موارد ذکر شده، به عنوان دلایل قانونی و موجهی هستند که زوجه با استفاده از آن‌ها می‌تواند درخواست طلاق بدهد. از بین موارد فوق، عسر و حرج زوجه موضوعی است که نیازمند بررسی بیشتر و اثبات آن در دادگاه است.

در واقع خانمی که ادعا می‌کند که زندگی با شوهر او را در وضعیت عسر و حرج قرار داده است، باید با ارائه نمودن مدارک و دلایلی این موضوع را به اثبات برساند. البته سایر دلایل عنوان شده نیز منوط به ارائه مدارک قانونی است.

در واقع موکل خانم که برای طلاق گرفتن به وکیل مراجعه می‌کند، غالبا وکیل، چهار راهکار ذکر شده را به او نشان می‌دهد که تنها از این طریق امکان طلاق گرفتن از همسر خود را دارد.

در ادامه هر یک از این دلایل قانونی که زوجه به واسطه آن امکان طلاق گرفتن با کمک وکیل را دارد، مورد بررسی قرار می‌دهیم.

وکیل طلاق برای وکالت در طلاق از طرف زوجه

همانطور که اشاره شد، یکی از موارد اصلی و قانونی که زوجه حق ارائه دادخواست طلاق به دادگاه را دارد، وکالت در طلاق است. وکالت در طلاق که به عنوان حق طلاق برای زن عنوان می‌شود، روشی است که زوجه با وکالتنامه‌ای که شوهر برای طلاق به او داده و با کمک وکیل دادگستری، اقدام به طلاق می‌کند.

وکالتنامه‌ای که شوهر به زوجه برای طلاق داده است، با رضایت خود این امر را انجام داده و در این صورت، زوجه حق دارد که در هر زمان به دادگاه برای طلاق مراجعه کند. البته وکالت در طلاق می‌تواند به صورت مشروط و یا مطلق تنظیم شود که در هر صورت، روشی است که زوجه برای آن اقدام به طلاق گرفتن می‌کند.

به موجب ماده 1119 قانون مدنی، طرفین عقد ازدواج می‌توانند هر شرطی که مخالف با مقتضای عقد مزبور نباشد، در ضمن عقد ازدواج یا عقد لازم دیگر بنمایند مثل اینکه شرط شود هرگاه شوهر زن دیگر بگیرد یا درمدت معینی غایب شود یا ترک انفاق نماید، یا بر علیه حیات زن سوء قصد کند یا سوء رفتاری نماید که‌ زندگانی آن‌ها با یکدیگر غیر قابل تحمل شود، زن وکیل و وکیل در توکیل باشد که از اثبات تحقق شرط در محکمه و صدور حکم نهایی خود را مطلقه‌ سازد.

وکالت در طلاق می‌تواند در عقدنامه طلاق در واقع ضمن عقد شرط شده و یا این که به صورت وکالتنامه بلاعزل تنظیم گردد. اما امروزه در رویه قضایی، ضروری است که وکالتنامه‌ای که به خانم داده شده است، به صورت رسمی در دفترخانه تنظیم گردد.

حتی اگر وکالت در طلاق در عقدنامه ازدواج نیز شرط شده باشد، باز هم لازم است که این موضوع به صورت وکالتنامه رسمی، تنظیم شود.

وکالتنامه طلاق که به صورت مشروط تنظیم می‌شود، لازم است تا شروط درج شده در وکالتنامه برای طلاق گرفتن اجرا شود. وکالتنامه طلاق در صورتی که به صورت مطلق باشد، در این صورت زوجه بدون وجود شرایطی، این امکان را دارد که درخواست طلاق بدهد.

در وکالتنامه طلاق به نحو مطلق، شرایطی از سوی مرد در نظر گرفته نشده است و به همین جهت زن می‌توان به راحتی درخواست طلاق بدهد. به هر حال یکی از موارد درخواست طلاق از طرف زن، وکالت در طلاق بوده که این وکالت می‌تواند مطلق یا مشروط به حصول شرایط خاصی باشد.

وکیل طلاق و حضانت

وکیل طلاق از طرف زن به دلیل عسر و حرج

وکالت در طلاق تنها راهکار قانونی که زوجه بتواند از طریق آن برای طلاق گرفتن اقدام کند، نیست بلکه روش دیگری مانند عسر حرج نیز در قانون به آن اشاره شده است. عسر و حرج در واقع شرایطی است که زوجه در وضعیت سخت و دشواری قرار گرفته و به همین دلیل می‌خواهد هر طور که شده طلاق خود را از زوج بگیرد.

عسر و حرج در قانون مصادیق مختلفی دارد که زوجه با استناد به یکی از این دلایل می‌تواند دادخواست طلاق به دادگاه بدهد. شرایط سخت و مشقتی که برای زن در رابطه مشترک یه وجود آمده و تحمل این شرایط از وضعیت زوجه خارج است، ارائه درخواست طلاق به عنوان طلاق عسر و حرج شناخته می‌شود.

طبق قانون مدنی، موارد زیر جز مصادیق عسر و حرج بوده و خانم‌هایی که قصد طلاق گرفتن از همسر خود را دارند، می‌توانند به این موارد استناد کنند:

  1. ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.
  2. اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
  3. محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.
  4. ضرب و شتم یا هرگونه سوء رفتار مستمر زوج که عرفاً با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.
  5. ابتلای زوج به بیماری‌‌های صعب ‌العلاج روانی یا هر عارضه‌ صعب ‌العلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.

گفتنی است که تنها موارد فوق به عنوان دلایل قانونی عسر و حرج شناخته نمی‌شوند، بلکه موضوعات دیگری که بتواند مصادق عسر و حرج نیز داشته باشد، زوجه می‌تواند به استناد آن‌ها اقدام به ارائه درخواست طلاق کند. به طور مثال عدم امکان برقراری رابطه جنسی زوجه با شوهر خود می‌تواند از دیگر مصادیق عسر و حرج باشد.

در صورتی که شوهر مشکل و یا بیماری جنسی داشته باشد که زوجه نتواند با او نزدیکی کند، در صورتی که این موضوع منجر به عسر و حرج زوجه شده و امکا ادامه دادن این شرایط برای زن وجود نداشته باشد، در نهایت زوجه حق دارد تا از زوج جدا شود.

وکیل طلاق از طرف زوجه به دلیل نپرداختن نفقه

عدم پرداخت نفقه از جانب شوهر به عنوان دلیل دیگری است که برای طلاق از طرف زن در قانون پیش بینی شده است. شوهر اگر در پرداخت نفقه همسرخود کوتاهی کند، طبق قانون حق طلاق برای زن ایجاد می‌شود. در صورت اگر زوج، به هر دلیلی نتواند یا نخواتد که نفقه زوجه را پرداخت نماید، امکان طلاق گرفتن از شوهر تحت شرایطی نیز وجود دارد.

ابتدا زوجه از شوهر بابت عدم پرداخت نفقه شکایت حقوقی می‌کند. با حکم دادگاه، شوهر در مهات تعیین شده فرصت دارد که اقدام به پرداخت نفقه همسر خود نماید. حال اگر مجددا در صورت الزام شوهر طی حکم دادگاه، پرداخت نفقه صورت نگیرد، در این صورت دادگاه راسا حکم طلاق را صادر می‌کند.

طبق ماده 1129 قانون مدنی، در صورت استنکاف شوهر از دادن نفقه و عدم امکان اجراء حکم محکمه و الزام او به دادن نفقه زن می‌‌تواند برای طلاق به حاکم ‌رجوع کند و حاکم شوهر او را اجبار به طلاق می‌نماید، ‌همچنین است در صورت عجز شوهر از دادن نفقه.

بنابراین حتی اگر شوهر توانایی پرداخت نفقه زن را نداشته باشد، باز هم امکان صدور حکم طلاق وجود دارد. گفتنی است که برای پرداخت نفقه، لازم است که زوجه تمکین نماید.

در واقع اگر شوهر در جلسه دادگاه ثابت کند که علت آن که نفقه خانم را پرداخت نمی‌کند، عدم تمکین او می‌باشد، در ابن صورت علی رغم این که حکم طلاق صادر نمی‌شود، شوهر تکلیفی برای پرداخت نفقه همسر خود ندارد.

وکیل طلاق از طرف زوجه به دلیل غیبت شوهر

غیبت شوهر و نبود او در زندگی به خودی خود نمی‌تواند دلیلی برای آن که زوجه بتواند درخواست طلاق بدهد، باشد. در قانون غیبت بیش از چهار سال که به واسطه آن زوج به عنوان غایب مفقود الاثر شناخته شود، دلیل محکم پسندی به منظور درخواست طلاق از طرف زوجه است.

طبق قانون، هرگاه شخصی چهار سال تمام غایب مفقود الاثر باشد، زن او می‌تواند تقاضای طلاق کند. در این صورت حاکم او را طلاق می‌دهد.

وکیل طلاق از طرف زوجه، اظهار دارد که در صورت غیبت شوهر بیش از چهار سال اگر وی به عنوان غایب مفقود الاثر شناخته نشود، قانونا زوجه این حق را ندارد که تقاضای طلاق بدهد. گاهی زوج به دلایل شغلی و کاری، ممکن است که چهار سال تمام از زندگی خود غایب باشد ما در طول این دوران با همسر خود ارتباط داشته باشد.

در این شرایط، زوجه غایب مفقود الاثر نیست و با این اوصاف، زوجه نیز نمی‌تواند به جهت غیبت شوهر خود از دادگاه بخواهد که حکم طلاق در این زمینه صادر گردد. بنابراین اگر شخصی چهار سال تمام غایب مفقود الاثر باشد، زن او می‌تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند.

در این صورت دادگاه اقدام به نشر آگهی به ترتیب مذکور خواهد کرد و بعد از گذشتن یک سال از تاریخ نخستین آگهی، در صورتی که خبری از غایب نرسیده باشد، حکم به طلاق می‌دهد.

تنظیم دادخواست توسط وکیل طلاق

وکیل طلاق از طرف مرد

نوع دیگری از طلاق شامل طلاق از طرف مرد است. مرد برخلاف زن برای طلاق، نیاز به ارائه دلایل موجه ندارد و با صرف این که حقوق مالی زن خود را بپردازد، امکان ارائه درخواست طلاق را دارد. در صورتی که قصد دارید تا بدون مشکلی و به صورت قانونی طلاق از همسر خود را بگیرید، از وکیل متخصص در دعاوی طلاق می‌توانید کمک بگیرید.

قانون این اجازه را به مردان متاهل داده است که بدون ارائه دلیل، دادخواست طلاق بدهند. قضات دادگاه‌ها نیز از مردان معمولا علت اصلی طلاق را جویا نمی‌شوند. هر چند اگر دلیلی برایر طلاق دارید، حتما آن را در دادخواست طلاق عنوان کنید. اما در هر صورت شوهر اجباری برای آن که درخواست طلاق بدهد، ندارد.

بر طبق ماده 1133 قانون مدنی، مرد می‌تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را بنماید. منظور از شرایطی که مرد با رعایت آن می‌تواند از همسر خود طلاق بگیرد، همان پرداخت حق و حقوق قانونی زوجه است.

زوج که متقاضی طلاق دادن زوجه است، باید به این موضوع توجه داشته باشد که تا زمان تعیین تکلیف مهریه و سایر حقوق زن، امکان صدور حکم طلاق وجود ندارد.

بنابراین آن دسته از آقایانی که توجه خاصی نسبت به حقوق قانونی همسر خود نداشته و با این اوصاف برای طلاق اقدام می‌کنند، باید به این موضوع توجه داشته باشند که دادگاه در صورتی اقدام به صدور حکم طلاق می‌کند که وضعیت پرداخت حقوق مالی زن مشخص شده باشد.

در هر صورت با در نظر گرفتن شرایط فوق، از زمانی که درخواست طلاق را به دادگاه می‌دهید تا زمان صدور حکم طلاق، پروسه زمانی طولانی وجود دارد که پیشنهاد می‌شود برای طلاق حتما وکیل بگیرید.

وکیل طلاق از طرف مرد، تمامی مراحل طلاق مانند تنظیم دادخواست طلاق، مراجعه به دادگاه و انجام مراحل دادرسی، ارجاع به امر داوری و در نهایت با صدور حکم طلاق مراجعه به محضر را انجام می‌دهد.

وکیل طلاق توافقی

زن و شوهری که قصد طلاق گرفتن از یکدیگر را دارند، با گرفتن وکیل می‌توانند برای طلاق توافقی اقدام کنند. با توجه به این که در طلاق توافقی، زن و مرد هر دو برای طلاق رضایت دارند، دیگر مشکلاتی که برای سایر طلاق‌ها وجود دارد، در این نوع طلاق دیده نمی‌شود.

وکیل طلاق توافقی با وکالتی که از طرف زوجین دارد، تمامی مراحل طلاق را به نمایندگی از آن‌ها انجام می‌دهد. علی رغم این که گفته می‌شود، طلاق توافقی ساده‌ترین نوع طلاق است، اما برای آن مراحل مختلفی در قانون عنوان شده است که بدون بهره مندی از وکیل، شرایط در این زمینه برای صدور حکم طلاق دشوار می‌شود.

پیش از ثبت دادخواست طلاق توافقی، لازم است تا متقاضیان به جلسات مشاوره مراجعه کنند. حضور در جلسات مشاوره امور خانواده پیش از طلاق، اجباری است و تا زمانی که تمامی جلسات تعیین شده انجام نشود، امکان صدور حکم طلاق وجود ندارد.

دسترسی به بهترین وکیل طلاق

طلاق جز پرتکرارترین دعاوی خانواده که سالانه حجم بالایی از چنین پرونده‌ها در مراجع قضایی تشکیل می‌شود، به شمار رفته و در این صورت برای ارائه دادخواست طلاق، لازم است تا خواهان فرآیند و روال طلاق را انجام دهند.

در مورد دعاوی طلاق، داشتن وکیل آن هم وکیلی که متخصص در امور طلاق بباشد، شاید برای موکلین دشوار باشد. موکلین همواره به دنبال آن هستند که در تمامی موضوعات و دعاوی به بهترین وکیل دسترسی داشته باشند.

در این صورت اگر قصد دارید که برای دعاوی طلاق، به بهترین وکیل دسترسی داشته باشید، پیشنهاد می‌شود که با سامانه طلاق 24 در ارتباط باشید.

در این سامانه، وکلای متخصص و ماهر در دعاوی طلاق وجود دارند که آماده خدمات رسانی در ارتباط با هر موضوع و عنوانی پیرامون طلاق هستند.

بر عهده گرفتن وکالت پرونده طلاق شما و یا ارائه مشاوره حقوقی جز خدمات اصلی تیم تخصصی حقوقی ما محسوب می‌شود. حق الوکاله تعیین شده برای طلاق بسیار مناسب است و برای انجام مراحل طلاق خصوصا طلاق توافقی، نیاز به حضور شما در هیچ یک از مراحل طلاق نیست و فرآیند طلاق توسط وکیل تماما انجام می‌شود.

در هر صورت برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط انعقاد قرارداد وکالت با وکیل جهت پذیرفتن وکالت پرونده شما با کارشناسان ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
وکیل خانواده: ۸۷۱۳۲۳۳۳ - ۰۲۱